Одбележување на Светскиот ден на бездомништво

10.10.2018 | 12:45
Прочитано: 481

„Загрижува фактот дека се зголемува бројот на бездомни лица, но не се знае дали станува збор за реално зголемување на бројката или до сега не ги користеле услугите на пунктот“.

Ова денеска го изјави секретарот на Црвениот Крст на Скопје, Сузана Тунева Паунова. Се работи за различна категорија на луѓе кои од различни причини го завршуваат животот на улиците на главниот град.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.