Очи в очи - 26.10.2017

Тема: Иванов: ЕУ да предложи датум за почеток на преговорите за членство

See video

Емисии

16.04.2018 - 22:15
Повисок персоналец или можно зголемување на давачките за пензиско. Реформите на маса, вклучени експерти на Светска банка. Има ли разлика на сегашните економски политики со потпис на СДСМ во однос на оние што ги водеше владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ? Колку членството во Европската Унија и НАТО може да го промени животниот стандард? Светска банка пресмета на Македонија и се потребни 30 години со стапки од 4,5% да се приближи на европскиот просек. Гостин во емисијата е Марко Мантованели, директор на канцеларијата на Светска банка во Македонија
16.04.2018 - 19:48
Уникатна и ексцентрична сценска појава... Мешавина на музички жанрови со изразени вокални способности, жената која ги остварила своите соништа... Кој прв имал слух за нејзиниот талент... И тие што не ја сакаат не можат да ја игнорираат... Во Патот до успехот со Јосипа Лисац
16.04.2018 - 17:48
Тема: Нацрт-извештајот за Македонија од Европската комисија содржи чиста препорака
16.04.2018 - 15:07
Тема: Последици од несоодветното фрлање на отпаден зејтин Гостин: Андреј Ѓокиќ - менаџер во Sunilens