Очи в очи - 26.10.2017

Тема: Иванов: ЕУ да предложи датум за почеток на преговорите за членство

See video

Емисии

30.07.2018 - 16:58
Тема: Распишување на референдум без поддршка на ВМРО-ДПМНЕ
27.07.2018 - 17:41
Тема: Собранието в понеделник ќе го распише референдумот, а прашањето се уште не е утврдено
27.07.2018 - 16:52
Тема: Естетска стоматологија. Гостин: д-р Митко Гиздовски-стоматолог.
26.07.2018 - 17:30
Тема: Составот на ДИК е избран, донесени се и измените на изборниот законик, како и на законите за влада и финансирање политички партии