Очи в очи - 16.04.2018

Тема: Нацрт-извештајот за Македонија од Европската комисија содржи чиста препорака

See video

Емисии

21.04.2018 - 00:07
Зошто Македонија е на врвот на листата по смртност на новороденчиња во Европа? Зошто со години се зголемува црната статистика, каде затаил системот? Што покажуваат анализите, како се мобилизираат надлежните? Гости се: др. Лилјана Којиќ, раководител на одделот на интензивна нега на недоносени новороденчиња на Клиниката за гинекологија, др.Елизабета Петковска раководител на одделот на полуинтензивна нега на Клиниката за гинекологија и др.Горан Кочовски раководител на родилните сали на Клиниката за гинекологија.
20.04.2018 - 20:25
Премиера на виде-спотот„Ladybug“ на Крсте Роџевски од новиот филм на Манчевски - Бикини Мун“ Гостин: Костадин Шурбиновски - Шурбе, музички менаџер Концерт во Македонската филхармонија (26.4.2018) - Годишни времиња - Пјацола vs Вивалди. Гостин: Ана Контраденко, виолинист
20.04.2018 - 17:04
Тема: Дали антивакциналните кампањи ќе ни ги врати опасните заразни болети?
20.04.2018 - 17:04
Тема: Превенција на кардио-васкуларни болести Гостин: др. Антонио Антовски, ссци. карфиолог