Очи в очи - 10 11 2017

Тема: Дали со промената на името на аеродромот „Александар Велики“ во „Киро Глигоров“ би почнала „деантиквизацијата“?

See video

Емисии

10.07.2018 - 02:11
Македонската фудбалска легенда, Горан Пандев... Неговите почетоци во фудбалот... за семејството... и кариерата во Италија... Ексклузивно, Горан Пандев во Патот до успехот...
09.07.2018 - 18:53
Теми: Радоста на учениците ќе почека - во новата учебна година останува „Кембриџ“ и нема скратени часови
09.07.2018 - 18:48
Ринопластика Гостин: проф. д-р Јане Нетковски, оториноларинголог
09.07.2018 - 11:14
Гостин: Александра Црвенпанова - дипл. инж. по биохемија