Очи в очи - 10 11 2017

Тема: Дали со промената на името на аеродромот „Александар Велики“ во „Киро Глигоров“ би почнала „деантиквизацијата“?

See video

Емисии

24.04.2018 - 13:20
Гостинка: Др. Марина Поп Лазарова
24.04.2018 - 13:16
Гостин: Стефан Марковски
24.04.2018 - 13:15
Гостин: Pertti Ikonen - Амбасадор на Р. Финска во Белград
24.04.2018 - 00:22
ВМРО-ДПМНЕ ја започна, СДСМ свечно пресече црвена лента на стратешката автопатска делница Демир Капија – Смоквица. Јунски ребаланс на буџетот, дали на удар ќе бидат капиталните инвестиции? Владата ветува економски раст повисок од три проценти. Доѓаат ли подобри денови за бизнисот и граѓаните? На чекор до даночни реформи – кој се ќе биде засегнат од зголемување на персоналецот. 24 Тренд анализа со економскиот аналитичар Слободан Најдовски и универзитетските професори, Ванчо Узунов, советник во премиерскиот кабинет и Трајко Славески, член на извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ.