Очи в очи - 03 11 2017

Тема: СЈО влезе во Град Скопје - детално ќе се чешлаат документите за проектот „Скопје 2014“

See video

Емисии

18.06.2018 - 11:24
Успесите на куварот Игор Атанасов - Каспер во служба на квалитетната исхрана во „Жан Митрев Клиника“ Гостин: Игор Атанасов - Каспер
18.06.2018 - 10:52
Мила Србиновска и „Брејк а лег“ повторно се закитија со злато на Државното првенство на Македонија 2018 Гости: Мила Србиновска Бенџамин Џафери Филип Пашоски
18.06.2018 - 10:04
Тема: Здружението „Сано“ја отвори првата „тивка соба“ при одделението за хематоонкологија на Детската клиника Гостин: Марија Тасев, претседател на Здружение „Сано“
15.06.2018 - 02:50
Се смири ли тензијата меѓу жителите на Тимјаник? Кој стои зад протестот и неприфаќањето на четирите деца со попреченост во ова неготинско село? Како Неготино од лидер во оваа област стана мета на јавноста? Како живеат лицата со попреченост кои веќе се интегрираани во општеството? Што предвидува проектот на министерството за труд и социјала. Во 24 Анализа дебатираат Душан Томшиќ посебен советник во кабинетот на министерката труд и социјална политика, Александра Велковска директорка на Специјалниот завод во Демир Капија, Лолита Ристова раководител на одделeние за локален економски развој во Општина Неготино и Гоце Николовски раководител на станбени заеднци за домување и поддршка –Порака Неготино