Нов оглас за проектот „Странски консултанти“

17.07.2017 | 17:46
Прочитано: 4071

Новата влада го продолжи проектот на претходната  за ангажирање на странски експерти за домашни компании. Од владата соопштуваат дека проектот се покажал ефикасен и затоа се објавува третиот јавен повик за малите и средните компании кои сакаат да ја користат помошта.

Услугата досега ја искористиле 96 компании, а анкетите покажале  дека 78 отсто од нив се задоволни од странските експерти, а дури 90 отсто повторно би учествувале во проектот.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.