Николоски: Бидете со нас, верувајте ни и заедно ќе спречиме промена на Уставот со цел промена на името!

14.06.2018 | 13:08
Прочитано: 7409

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски ги повика граѓаните на ФБ да застанат со неговата партија, за заедно да ја спречат промената на Уставот, со цел промена на името.

„Следува период на предизвици за Македонија. Историски! Бидете со нас, верувајте ни и заедно ќе спречиме промена на Уставот со цел промена на името. Македонија е, Македонија била и ќе остане!“ - напиша Николоски.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.