Никол Кидман ги покажа градите во серијата „Големи мали лаги“

07.03.2017 | 11:41
Прочитано: 5837

За потребите на серијата „Големи мали лаги“, глумицата Никол Кидман се појавува топлес, но и покажа како се самозадоволува. 

Иако е на прагот на шестата деценија од својот живот, со нејзината линија во завчерашната епизода од серијата, Никол им одржа вистинска лекција на многу свои помлади колешки.

Сепак, сцената со нејзиниот топлес, нема за цел таа да биде привлечна. Имено, нејзиниот лик е прилично ранлива личност која се бори со брутално семејно насилство. 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.