Независен синдикат на полицијата: Нема вода за пиење во неколку полициски станици од граничната полиција

21.04.2017 | 14:29
Прочитано: 14640

Цела година не е решен  статусот на 400 млади полицајци, а нивните идни постари колеги од неколку станици во граничната полиција немаат вода за пиење - обвинува Независниот полициски синдикат.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.