Невладините бараат продолжување на расправата по законот за медиумски услуги

22.02.2018 | 18:09
Прочитано: 1333

Центарот за развој на медиуми бара продолжување на јавните расправи за законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, бидејќи како што велат со сегашното решение не се решени сите проблеми. Според НБО инфорцентарот, кој ја следи работата на агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиусмки услуги најголемиот дел од забелешките на агенцијата биле отфрлени. Министерот Манчевски најавува дека законското решение може амандмански да се корегира.


 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.