Невладината „Аналитика“ бара оданочување на профитот

09.11.2017 | 13:06
Прочитано: 1763

Невладината „Аналитика“ бара итно воведување на праведен данок односно оданочување на профитот на компаниите.

Дополнително велат потребна е транспарентност при трошењето на јавните финансии како и подобрување на инфраструктурата односно обезбедување на алтернативни патишта со кои ќе се намали трошокот за фосилни горива.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.