Несекојдневен маркетиншки пристап или психолошки тест за суштината? Што е важно?

07.09.2018 | 11:46
Прочитано: 694

Од денес на ТВ каналите и социјалните медиуми забележавме интересни реклами кои го привлекуваат вниманието на публиката.

Познати ситуации од секојдневието на секој од нас, полно емоции во секој кадар, но сепак нешто суштински недостасува. Пораката е едноставнa: Што е важно?

Зад рекламите не е потпишан никој, што дополнително ја поттикнува љубопитноста кај гледачите. Веројатно ќе почекаме уште малку, па во целост да откриеме кој стои зад овие реклами и позадината на пораката, а дотогаш, можеби не е лошо малку да подразмислиме што навистина е важно за секој од нас?

Погледнете во продолжение едно од видеата од овој серијал.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.