Недоволен пристап до енергетски услуги по разумна цена

17.02.2017 | 20:35
Прочитано: 2067

Недоволниот пристап до енергетски услуги по разумна цена, пречките за покривање на дневните потреби како топлата вода, осветлувањето и греењето, се пробелеми со кои се се дефинира енергетската сиромаштија.

Центарот за енергетска ефикасност на Македонија денеска дебатираше на тема „Што претставува енергетската сиромаштија.“


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.