Недостигаат работници во кожарската и текстилната индустрија

19.09.2018 | 19:53
Прочитано: 293

На бавни процедури и бирократија му се пожалија штипските бизнисмени на вицепремиерот Кочо Анѓушев.

Рекоа и дека им недостигаат работници. Тој им вети мерка за замрзнување на придонесите, а парите од кои ќе се откаже државата тие да ги искористат за раст на платите.

  


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.