Набавка на горива за земјоделска механизација

16.11.2017 | 20:26
Прочитано: 2790

Министерството за земјоделство има обезбедено средства за набавка на горива за земјоделска механизација и оваа мерка ќе започне да се применува од следната година, изјави портпаролот на министерството за земјоделство, Соња Јанковска.

https://www.youtube.com/watch?v=0fKsuM8WrvI&feature=youtu.be

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.