Мој термин - Очи в очи - 30.10.2017

Тема: Избори 2017: СДСМ - 56, ВМРО-ДПМНЕ - 5, АЗА - 3, БЕСА, ДПА и ДПТ - по 1 и независни кандидати - 3 општини

See video

Емисии

19.06.2018 - 14:47
Второ издание на „When in Krushevo“ - авантуристички фестивал под отворено небо Гости: Антонио Кузмановски Елена Иванова
19.06.2018 - 11:06
Д Фестивал - Дојран 2018 Гостин: Катерина Евго „Пасворд продукција“
19.06.2018 - 10:09
Љубомора - Од кои причини се појавува ова чувство кај човекот? Гостин: Бојана Стојменовиќ, психолог
19.06.2018 - 02:48
Гости: Артан Груби и Фросина Ременски