Мој термин - Очи в очи - 20.6.2018

Тема: Собранието го ратификуваше ПД со 69 гласа „за“ што точно значи ова за Македонија?

See video

Емисии

19.09.2018 - 12:51
Хронично воспаление на крајници Гостин: проф. д-р. Марија Христова, спец. педијатар пулмолог-алерголог
19.09.2018 - 10:56
„Diamond sensation“ новата есен-зима 2018/2019 колекција на Сара Фешн Гостин: Ивана Кнез, моден дизајнер
19.09.2018 - 10:48
Како да препознаеме и да се заштитиме од мобинг Гостин: м-р Маја Ристова, адвокат
19.09.2018 - 02:28
Како кон Европската Унија и НАТО? Дали во земјата ќе потече мед и млеко или тоа се само приказни за добра ноќ? Што говори хрватското искуство? Дали Договорот со Грција го гарантира македонскиот идентитет, јазик, нација? Отворено од Широк сокак во Битола со националниот координатор за НАТО, Стево Пендаровски, амбасадорката на Хрватска во Македонија, Данијела Баришиќ, заменикот генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Петар Богојески и Исмет Рамадани од Евроатлантскиот совет.