Мој термин - Очи в очи - 19.6.2018

Тема: Во Собранието ратификација на ПД по скратена постапка а надвор од него демонстрантите ја запалија спогодбата

See video

Емисии

18.09.2018 - 18:07
Гостин: Никола Исаиловски - Fat Cacko
18.09.2018 - 18:05
Гостин: Мирослав Пап
18.09.2018 - 16:58
Тема: Хан: Што и да одлучите Европската Унија е на ваша страна, но излезете и гласајте
18.09.2018 - 14:55
Безглутенската исхрана и децата со пречки во развојот Гостин: Ирена Лозана