Мој термин - Очи в очи - 09.11.2017

Тема: Се планира нова независна агенција за прислушување

See video

Емисии

11.06.2018 - 23:55
Нечии судбини се предодредени со раѓањето... Како ескивирало чување крави... За редот и дисциплината воспоставени од татко му... Во понеделник, еден од најталентираните фудбалери од оваа почва, а талентот го покажал низ цел свет... Милко Ѓуровски во Патот до успехот
11.06.2018 - 11:07
Гостин: Фросина Ристовска - психолог и психотерапевт, Клиника „Жан Митрев“
11.06.2018 - 10:03
Гости: Кристијан Марковски - DJ Kortexx и Симеон Коруноски
11.06.2018 - 09:32
Гостин: Олга Панго - Уметнички раководител на балетот при МОБ, кореограф