Мој термин - 31.03.2017

Тема: Младински форум „Претставување на бегалците и мигрантите во новите медиуми во Југоисточна и Централна Европа“.

See video

Емисии

16.10.2018 - 18:45
Тема: Адвокатите на обвинетите за „27 април“ отстранети од рочиштата и казнети со по 1000 евра
16.10.2018 - 11:26
Настинка Гостин: aсс. д-р. Димитар Каркински, субспецијалист пулмолог алергиолог
16.10.2018 - 11:09
16-ти Октомври - Денот за борба против гладта „Национална донаторска акција - нахрани 10.000“ Гостин: Блаже Јосифовски
16.10.2018 - 11:07
Важноста на геологијата за една држава Гостин: Александар Буов - Геолошки завод на Македонија