Мој термин - 31.03.2017

Тема: Младински форум „Претставување на бегалците и мигрантите во новите медиуми во Југоисточна и Централна Европа“.

See video

Емисии

22.09.2018 - 00:58
Гостин: Ристо Чешмеџиевски, Ѓорѓи Чешмеџиевски и Александар Арсовски
22.09.2018 - 00:58
Гости: Небојша Јовановиќ, директор на Киненова и Игор Анѓелков, програмски селектор на Киненова
21.09.2018 - 17:16
Слободна тема
21.09.2018 - 12:43
Ефикасен третман на вознемиреност Гостин: м-р д-р. Вера Јовановска Типко, спец. психијатар