Мој термин - 20.10.2017

Тема: Заев доби поддршка лично од Тачи, се разговара за влез на ДПА во Влада

See video

Емисии

13.06.2018 - 12:59
Триатлон првенство - Стење 2018 Гостин: Иван Михајловски - претседател на Македонска триатлон федерација Предностите на стручното образование за средношколците Гости: Оливера Петрушевска - проф. по македонски и турски јазик СУГС „Димитар Влахов“ Дарко Николовски - проф. по македонски јазик СУГС „Димитар Влахов“ Деспина Конеска - ученичка
13.06.2018 - 11:51
Гушни го светот“ - мото тура околу светот на брачниот пар Митрови Гости: Силвана Митрова Тони Митров
13.06.2018 - 10:36
Рачна креативна изработка на накит и модни додатоци Гостин: Христина Мишовски
13.06.2018 - 10:35
Современа танцова тура низ Македонија и премиера на претставата „Тишина“ од Битрикс Гости: Ивана Балабанова - танчер и кореограф Бојан Мицев - танчер и кореограф