Мој термин - 20.10.2017

Тема: Заев доби поддршка лично од Тачи, се разговара за влез на ДПА во Влада

See video

Емисии

21.06.2018 - 20:56
Тема: Грчките новинари со напади кон Ципрас, а тој убедува дека Грција добила повеќе од договорот
21.06.2018 - 20:52
Тема: Брза направилна работа на срцето Гостин: доц. д-р Марија Вавлукис - ссци. кардиолг
21.06.2018 - 11:39
Био медицинско потпомогнато оплодување - методи и постапки Гости: Проф. Славејко Сапунов Д-р сци. Лилјана Симјановска
21.06.2018 - 11:31
Меѓународен ден на јогата Гостин: Ирена Лазова