Мој термин - 10 11 2017

Тема: Владата го претстави новиот буџет, порачувајќи дека тој е за граѓаните и за финансиска стабилност на Македонија

See video

Емисии

09.07.2018 - 18:48
Ринопластика Гостин: проф. д-р Јане Нетковски, оториноларинголог
09.07.2018 - 11:14
Гостин: Александра Црвенпанова - дипл. инж. по биохемија
09.07.2018 - 10:38
Гости: Сафија Селими, Сречко Ѓорѓиевски и Лаки Андов
09.07.2018 - 10:37
Гости: м-р Душко Ѓорѓиев - претседател на здружението Нефрон, Гоце Арсов и Сашко Петров