Мој термин - 10 11 2017

Тема: Владата го претстави новиот буџет, порачувајќи дека тој е за граѓаните и за финансиска стабилност на Македонија

See video

Емисии

10.10.2018 - 22:53
Тема: 37 издание на Скопскиот џез фестивал Гостин: Оливер Белопета
10.10.2018 - 22:33
„Акутен бронхитис". Гостин: проф. д-р Марија Христива-детски пулмолог алерголог.
10.10.2018 - 17:00
Влада на РМ: На 18 и 19 октомври во Брисел почнуваат пристапните преговори за членство во НАТО
10.10.2018 - 10:49
Десет медали за Македонија на Европското првенство во традиционално карате Гости: Дејан Недев, Мила Саздова