Мој термин - 09.11.2017

Слободна тема

See video

Емисии

17.04.2018 - 11:29
Гостинка: Марина Анчевска - НЛП тренер за личен и професионален развој
16.04.2018 - 22:15
Повисок персоналец или можно зголемување на давачките за пензиско. Реформите на маса, вклучени експерти на Светска банка. Има ли разлика на сегашните економски политики со потпис на СДСМ во однос на оние што ги водеше владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ? Колку членството во Европската Унија и НАТО може да го промени животниот стандард? Светска банка пресмета на Македонија и се потребни 30 години со стапки од 4,5% да се приближи на европскиот просек. Гостин во емисијата е Марко Мантованели, директор на канцеларијата на Светска банка во Македонија
16.04.2018 - 19:48
Уникатна и ексцентрична сценска појава... Мешавина на музички жанрови со изразени вокални способности, жената која ги остварила своите соништа... Кој прв имал слух за нејзиниот талент... И тие што не ја сакаат не можат да ја игнорираат... Во Патот до успехот со Јосипа Лисац
16.04.2018 - 17:48
Тема: Нацрт-извештајот за Македонија од Европската комисија содржи чиста препорака