Мој термин - 09.11.2017

Слободна тема

See video

Емисии

13.06.2018 - 16:07
Тема: Ин витро после малигна болест Гостин: д-р Татјана Гуржанова-спец. гинеколог акушер и ИВФ специјалист
13.06.2018 - 12:59
Триатлон првенство - Стење 2018 Гостин: Иван Михајловски - претседател на Македонска триатлон федерација Предностите на стручното образование за средношколците Гости: Оливера Петрушевска - проф. по македонски и турски јазик СУГС „Димитар Влахов“ Дарко Николовски - проф. по македонски јазик СУГС „Димитар Влахов“ Деспина Конеска - ученичка
13.06.2018 - 11:51
Гушни го светот“ - мото тура околу светот на брачниот пар Митрови Гости: Силвана Митрова Тони Митров
13.06.2018 - 10:36
Рачна креативна изработка на накит и модни додатоци Гостин: Христина Мишовски