Мој термин - 09.11.2017

Слободна тема

See video

Емисии

13.07.2018 - 16:30
Тема: Со пливање до подобро здравје Гости: Сара Усеин, Михаил Богдановски и м-р Раде Илиевски, требер
13.07.2018 - 00:25
Генералниот секретар на НАТО му ја врачи поканата за членство нво Алијансата на премиерот Зоран Заев. Земјата ќе треба да се изјасни на референдум, а ќе треба да има и уставните промени. Гости се Љупчо Ристовски од институт Интегра, Газменд Ајдини аналитичар и Александар Спасов универзитетски професор.
12.07.2018 - 19:46
НАТО најде место за Mакедонија. Сега се зависи од промена на уставот за името. Дали може и без референдум? Најприн промена на името, а потоа сојуз со НАТО и ЕУ? Како граѓаните ќе реагираат и кога лидерите ќе ги надминат суетите пред историската шанса? Ќе останеме ли со референцата ФИРОМ или граѓаните ќе гласаат Република Северна Македонија да биде членка на НАТО? На патот до успехот – што рекоа поранешни и актуелни премиери и министри од регионот во интервјуата на Горазд Чомовски.
12.07.2018 - 17:16
Тема: Официјално започнуваат пристапните преговори за влез на Македонија во НАТО