Министерството за финансии подготви граѓански буџет

17.11.2017 | 17:42
Прочитано: 2808

 

Министерството за финансии подготви граѓански буџет. Граѓаните полесно може да видат за што и како се трошат нивните пари – и да прават притисок за поголема транспарентност.

 

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.