Методи Чепреганов - Македонски научник, дел од европската елита

09.08.2018 | 19:27
Прочитано: 11674

Излезе третото издание на енциклопедијата „Мозочни структури“, а еден од триесетте автори е и професор доктор Методи Чепреганов.

 

 

 


Сеад Ризвановиќ
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.