Меморандум за економско и образовно зајакнување на Карпош

20.03.2018 | 17:30
Прочитано: 1169

Намалување на насилството за побезбедни училишта, ова ќе биде првиот проект во општина карпош, реализиран во соработка со  институтот за европски образовни социокултурни и економски политики „европа за тебе “.

Општината и институтот денеска потпишаа меморандум за соработка, во насока на зајакнување на образованието, економскиот и културниот живот на локално ниво.
 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.