Меѓународна конференција на социолози

05.09.2017 | 14:18
Прочитано: 1536

Денеска се одржа меѓународна научна конференција „Општествената исклученост во македонското и полското современо општетсво“ во рамки на 12-тиот скопско – краковски социолошки семинар.

Реномирани професори од Накедонија и Полска се осврнаа на животот и делото на проф. Д-р Јован Корубин, како и на важноста од меѓународната соработка помеѓу двата универзитети и 40 годишното научно пријателство. Воведно обраќање имаше проф. д-р Зоран Матевски, раководител на институтот за социологија.The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.