Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија

До недела променливо и посвежо време со повремен пороен дожд


Вистински пустош зад себе остави големото невреме што вчера попладне го погоди автокампто Љубаниш...


Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска проследи дел од физичката селекцијата на ...


Министрите за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски и за внатрешн...

Безбедносната состојба е стабилна, мирна и нема никакви индиции за нарушување на целата териториј...


Има протоколи и начин на кој се комуницира во однос на секој носител на државна и јавна функција ...


„Христијан Мицкоски слугува на туѓи интереси кои не сакаат нашата земја да стане дел од ЕУ ...


Ограничувањето на негативните последици на Договорот од Преспа е еден од седумте итни приоритети ...


До овој момент нема информации за настрадани државјани на Северна Македонија в...


Црвениот крст денеска ќе ја промовира кампањата под мотото „Твоето незна...