Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија

Обвинителен акт за трговија со дете, младоженец купил невеста за 1.600 евра...


Со тивка песна и громогласни три истрели во подножејот на Бистра овој викенд ќе се најави традици...


Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска ги посети првите деинституционализирани л...


„По 11 години изолација и стагнација, економијата се движи во добар правец....


Во организација на Асоцијацијата за правно – економски истражувања и едукација „Јури...

Сопатник во тешко моторно возило се здобил со тешки телесни повреди, а двајца се здобиле со лесни...


Општина Битола ќе ги помогне земјоделците кои претрпеа штети од невремето кое на 10 јули се случи...


Народното собрание на Република Турција и Парламентот на Чешката Република вчера го ратификуваа П...


 

Министерот за надворешни работи на Северна Македонија, Никола Димитров, изрази соч...


Мрежата за заштита од дискриминација денеска ќе го промовира Извештајот за имплементацијата на За...