Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија

Протест на родителите од инцијативата “Учебници и настава мора има“


Закон за легализацина  на дивоградби ќе има, но ќе се разгледаат и забелешките  што ги ...


10.000 граѓани досега се вакцинирале во салата "Билјанини извори" во Охрид кој е пункт за имуниза...


Стефан Мишовски е студент на Медицинскиот факултет во Штип. Тој е еден од 80-те волонтери од унив...


Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје:

<...

Шефот на државата, Стево Пендаровски не го потпиша указот за прогласување на законот за утврдувањ...


Родителите од иницијативата „Учебници и настава мора има“ денеска излега на протести....


Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија, имајќи ја во предвид ескалац...


Министерот за здравство Венко Филипче вели дека со лидерот на СДСМ, Зоран Заев досега не разговар...


На инфективните одделенија во земјава се лекуваат вкупно 329 пациенти, и има слободни кревети. Во...