17.04.2013 - 17:04
Премиерот Груевски не гледа никаква ургентност за решавање на спорот околу името со Грција во вчерашната изјава на шефицата на европската дипломатија...
17.04.2013 - 16:01
Кандидатот за градоначалник на општина Центар од Сојузот за иднианта Андреј Жерновски порача дека како што рече ќе го сопрел нагрдувањето на...
17.04.2013 - 15:59
Пролетниот извештај на Европската комисија го валоризира постигнатиот напредок, ги покажува правците за иден ангажман и дава надеж дека и во следните...
17.04.2013 - 14:15
Паркирањето е проблем со кој се соочуваат поголемите градови,а катните гаражи недоволно се користат како можност за правилно паркирање со што се...
17.04.2013 - 14:10
Четириесет и осум годишниот М.Р од Скопје, останал без својот автомобил, откако вчера околу 18 часот во скопски Бутел на улицата Босна и Херцеговина...
17.04.2013 - 13:49
Откако лидерот на ДУИ Али Ахмети неколку пати го потенцираше значењето на побрзото решавање на спорот за името, му одговорија од ВМРО-ДПМНЕ. ...
17.04.2013 - 13:00
Предлог-законот за прибавување и размена на докази и податоци по службена должност со што институциите се обврзуваат да ја имплементираат реформата...
17.04.2013 - 12:08
„Извештајот на комисијата покажа дека има светли точки, но и сенки во Македонија. Се наведуваат позитивните примери од реформите, но и сферите каде...