27.03.2014 - 19:34
Сообраќајот на сите државни патишта се одвива тековно, по местимично влажни коловози. Снег паѓа на планинскиот превој Стража, Маврово и Крушево кој...
27.03.2014 - 18:09
„Државата пред се“, „Македонија заслужува претседател“, „Единствен албански кандидат за шеф на државата“ и „Храбро за Македонија“ се изборните...
27.03.2014 - 18:04
Тераписката заедница Покров од Струмица каде се лекуваат и рехабилитираат зависници од дрога и алкохол станаа типичен пример за социјално...
27.03.2014 - 18:01
Три дена пациентите од Центарот за дијализа во скопска Железара пешачат и по неколку километри за да стигнат до возилото кое треба да ги довезе до...
27.03.2014 - 17:57
Агенцијата за медиуми ја одби претставката на опозицискиот СДСМ, со која се бараше да се покренат прекршочни пријави за дел од медиумите кои го...
27.03.2014 - 16:37
Истражувачкиот тим на Алкалоид заедно со Институтот за хемија во Скопје, а во заедничка соработка со престижниот Макс планк институтот од Штудгарт за...
27.03.2014 - 16:14
Полициски службеник од СВР Велес додека го чистел својот службен пиштол, од небрежност испукал еден куршум  низ прозорецот од неговата...
27.03.2014 - 15:58
Министерството за внатрешни работи во два одвоени случаja откри три лица кои недозволено држеле оружје и муниција. Во првиот случај поголемо...