Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија

Фити: Законот за амнестија не може да помине без правни лузни


Законот за амнестија е контроверзен и ќе има проблеми во неговата примена, смета адвокатот Еленко...


Во регионалната депонија Дрисла беа уништени околу 170 килограми разни видови дроги ...


Претседател на судечки совет е судијата Осман Шабани, а застапник на обвинение...


Околу 3500 основци од Кавадарци, најдоцна до понеделник во своите училници ќе имаат прочистувачи ...


Министерството за надворешни работи на Република Македонија информира дека до крајот на 2018 годи...


Пет деца од градинка во Радишани се заразени со морбили. Во тек е состанок на Комисијата за зараз...


Во претпладневниот дел на судското рочиште за случаот „Титаник“ се прикажуваа скенира...


Два прочистувачи на воздух за детското и гинеколошкото оддление во тетовската Клиничка болница бе...


Овој викенд (22 и 23 декември), во Зоолошка градина Скопје за првпат ќе се одржи ...