Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија

Законот за селективна амнестија во финална фаза - како ќе се прави правната...


Наредбите за одземање на хард дисковите во барокната зграда се обезбедени денеска . Ги издал суди...


На меѓународниот ден на лицата со попреченост кога државата со низа настани го одбележува денот, ...


Државата ќе им купува заштитни маски на граѓаните кои се најзагрозени од загадениот воздух. Минис...


На локацијата спроти ГТЦ нема да има шеесеткатници туку неколку згради не повисоки од 20 ката &nd...


Обвинителството и полицијата сеуште истражуваат како екс премиерот Груевски избега од земјава и н...


По сценарио поддржано од УБК и тогашниот директор на институцијата Владимир Атанасов но и Алексан...


Предучилишното образование не ги нуди потребните услови и можности за прием и оптимален развој на...


Собранието на Република Македонија на денешното продолжение на 64. седница со 64 гласа „за&...


Четириесет и осум специјални инвалидски колички за деца за повеќе јавни здравствени установи дони...