Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија

Филипче: Пациентите имаат бенефит од проектот според кој волонтери им помаг...


Ние испорачавме резултати во однос на политичката стабилност, медиумските слободи, но и постигнув...


,,Октоподот на власт чие што седиште е зад мене може да се изучува како пример за јавни функционе...


Парите од парцелите кои ќе се продаваат во индустриската зона „Новини“ ќе се реинвест...


Сите се задоволни од Договорот од Преспа, вели поранешниот министер за надворешни работи на Грциј...


Градоначалникот на Центар, Саша Богдановиќ, од 15 октомври секој вторник од 12 часот, во салата н...


Германската канцеларка Ангела Меркел и францускиот претседател Емануел Макрон утре треба да оства...


,,СДСМ немилосрдно ја задолжува Македонија. Власта во вторник ќе ја задолжи државата за над 53 ми...


Светскиот ден на палијативната грижа – 12 Октомври годинава се одбележува со пораката &bdqu...


Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски во интервју за МИА говори за риз...