Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија Македонија

Приведена лекарка во Куманово поради сомнение за примање поткуп и злоупотре...


Скоро 111 илајди  вакцини од „Фајзер “ преку механизмот ковакс, денеска пристигн...


Врховниот суд на денешната јавна седница ги одби како неосновани жалбите на поранешниот генерален...


Доктор Ирина Бухова, директорката на Државен здравствен и санитарен инспекторат во емисијата 24 а...


Доктор Катерина Спасовска од Клиника за инфектологија во емисијата 24 анализа рече дека на клиник...


Доктор Харис Бабачиќ, вирусолог од Каролинска институтот во Стокхолм, Шведска во емисијата 24 ана...


Доктор Методи Чепреганов невропсихијатар во емисијата 24 анализа истакна дека живееме секој ден с...


Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во...


Анкетната комисија за утврдување на Политичката одговорност на Министерот за здравство Венко Фили...


Дипломатска метла го чисти угледот на министерството за надворешни работи. Дали Османи е во невоз...