22.12.2016 - 16:22
Претседателот на Државата ќе се обрати до нацијата и доколку не се конституира Собранието до нова година.Oд кабинетот на Иванов за 24 вести велат...
22.12.2016 - 13:06
Демократскиот сојуз смета дека е потребно најитно конституирање на новоизбраниот состав на Парламентот и избор на Влада која, како што велат од...
21.12.2016 - 21:33
Во недела ќе се прегласува во Тераце во изборното место 2011 одлучи ДИК со девет гласа за. Решението следува откако симулација на ИТ (компјутерскиот...
21.12.2016 - 20:32
На 25-ти во недела, вратите на ова училиште повторно ќе бидат отворени за гласачите, ова следува откако беа поништени изборните резултати од...
21.12.2016 - 19:13
Пораките на Никола Груевски упатени до странските амбасадори во Македонија, покажуваат дека тој е во очајна состојба. Во паника користи агресивен...
21.12.2016 - 19:01
Американскиот Стејт департмент изразува загриженост за зголемените тензии во Македонија. Портпаролот на институцијата го започна редовниот брифинг со...
21.12.2016 - 18:51
ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува во прегласувањето во Теарце, ниту ќе ги признае изборните резултати. Од партијата и денеска потврдуваат дека  не се...
21.12.2016 - 15:46
Државната изборна комисија донесе одлука да се повтори гласањето на избирачкото место 2011 во општина Теарце, откако ИТ секторот на Комисијата...