27.04.2014 - 19:33
СДСМ и здружената опозиција не го признаваат изборниот процес ниту за парламентарните избори, ниту за избор на претседател на државата, изјави Зоран...
27.04.2014 - 19:13
Во 19 часот се затворени избирачките места на кои граѓаните на Република Македонија можеа да гласаат на вториот круг од петтите...
27.04.2014 - 17:31
Граѓаните велат изборниот ден го поминале мирно а од идниот претседател и пратеници очекуваат успешно да ја водат државата и да водат подеднаква...
27.04.2014 - 17:23
Семејно и групно гласање, неовластено евидентирање на лица кои гласале, фотографирање на гласачки ливичиња, но и групно агитирање на самите...
27.04.2014 - 17:13
Гласачи од Пустец пустошат низ цела Македонија. Во голем број градови се појавиле гласачи од Пустец со биометриски документи, кои се носат...
27.04.2014 - 16:56
27.04.2014 - 16:49
27.04.2014 - 16:31
И во вториот круг поголемиот дел од Aлбанците ги бојкотираат претседателските избори во земјава, покажуваат податоците од излезноста но и состојбата...