Македонија денес - Употреба на Тенториум производот кај женската популација

Гости: Др. Боне Стеваноски - психијатар и др. Анкица Росоклија, доктор по медицински науки, специјалист по медицинска биохемија, магистер по медицинска биохемија

See video

Емисии

10.07.2018 - 22:46
Случајот со Никола Саздовски, само потврди колку се порозни институциите. Говорот на омраза како вербално насилство - прв чекор кој што во најлошите сценарија води до реално насилство. Социјалните мрежи и медиумите се преполни со омраза. Колку партиските кујни дополнително го злоупотребуваат говорот на омраза? Дебата со универзитетските професори Ана Фрицханд, психолог, Дејан Донев - етичар, Снежана Трпевска, институт за истражување на општествен развој и Елена Брмбевска - Хелсиншки комитет за човекови права.
10.07.2018 - 20:31
Гостин: Стефанија Гаштарска - балерина
10.07.2018 - 20:31
Гостин: Панче Касапски
10.07.2018 - 20:31
Гостин: д-р Андријана Богдановска - претседател на Центарот за унапредување со знаење