Македонија денес - Употреба на Тенториум производот кај женската популација

Гости: Др. Боне Стеваноски - психијатар и др. Анкица Росоклија, доктор по медицински науки, специјалист по медицинска биохемија, магистер по медицинска биохемија

See video

Емисии

08.07.2018 - 13:33
07.07.2018 - 01:42
Тема: Патување во бременост. Гостин: д-р Татјана Гуржанова-спец. гинеколог акупер и ИВФ специјалист.
07.07.2018 - 01:23
Шефот на државата потврди, договор за името нема да добие негов потпис. Ќе го објави ли во Службен весник? Референдумот се крчка кривични пријави се нижат. Опозицијата ја обвини власта за велепредавство, мнозинството со најава за иста мерка, кривична за претседателот. Заканувачки писма и повици за линч. Обвинувања за понижување на државата. Влегува ли земајата во нова политичка криза? Ќе го бојкотира ли опозицијата референдумот? Како ќе стигне власта до 82 гласа за уставни промени? Кој ја понижи, а кој ја заглави државата? Дебатираат потпретседателите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, Дамјан Манчевски и Владо Мисајловски.
07.07.2018 - 00:45
Тема: Одложувањето за ДИК го става под прашалник референдумот, Заев за ЕРТ: Референдумот ќе биде во септември или во октомври