Македонија денес - Употреба на Тенториум производот кај женската популација

Гости: Др. Боне Стеваноски - психијатар и др. Анкица Росоклија, доктор по медицински науки, специјалист по медицинска биохемија, магистер по медицинска биохемија

See video

Емисии

24.04.2018 - 13:20
Гостинка: Др. Марина Поп Лазарова
24.04.2018 - 13:16
Гостин: Стефан Марковски
24.04.2018 - 13:15
Гостин: Pertti Ikonen - Амбасадор на Р. Финска во Белград
24.04.2018 - 00:22
ВМРО-ДПМНЕ ја започна, СДСМ свечно пресече црвена лента на стратешката автопатска делница Демир Капија – Смоквица. Јунски ребаланс на буџетот, дали на удар ќе бидат капиталните инвестиции? Владата ветува економски раст повисок од три проценти. Доѓаат ли подобри денови за бизнисот и граѓаните? На чекор до даночни реформи – кој се ќе биде засегнат од зголемување на персоналецот. 24 Тренд анализа со економскиот аналитичар Слободан Најдовски и универзитетските професори, Ванчо Узунов, советник во премиерскиот кабинет и Трајко Славески, член на извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ.