Македонија денес - Училишен спорт - Децата сакаат да спортуваат, да им го овозможиме тоа

Гостин: Дарко Каевски - Директор на Агенција за млади и спорт

See video

Емисии

19.04.2018 - 09:55
Гостин: Џоле Максимовски и Александар Пејчиновски
19.04.2018 - 09:34
Гости: Ненад Бошевски, Христијан Бузалковски
19.04.2018 - 09:33
Гостин: Ивана Чолаковска Торес
19.04.2018 - 01:17
Македонија ја заслужи препораката. Опозицијата беше пофалена, а Иванов се сретна со Могерини, но не и со Хан. Гости во емисијата се Диана Жупаноска Евротинк, Газменд Ајдини аналитичар и Мирче Адамчевски колумнист.