Македонија денес - Шесто издание на JoyFest во Крива Паланка

Гостин: Весна Миленковска

See video

Емисии

10.07.2018 - 20:31
Гостин: Блаже Јосифовски - претседател на граѓанската мрежа Ајде Македонија
10.07.2018 - 17:19
Тема: Итна разрешница за случајот за Саздовски: Реакции дека институциите не го третираат говорот на омраза
10.07.2018 - 17:01
Тема: Како ослабев 38 килограми? Гостин: Мери Петреска
10.07.2018 - 02:12
Се одбројува до поканата за членство во НАТО – ќе биде адресирана во среда – ќе биде ли условена? - „Дали сте за Европската Унија и НАТО и за поддршка на Договорот со Грција“ – можно референдумско прашање - се крие ли манипулација? - Власта се подготвува за референдум – опозициската ВМРО-ДПМНЕ бара амнестија за обвинетите од Kрвавиот четврток – случаен тајминг или можен партиски пазар. Професорот Јове Кекеновски, Демократска фракција во ВМРО-ДПМНЕ, Сафет Бишевац, поранешен пратеник и Жарко Јордановски, новинар - колумнист.